شهر هوشمند لندن

لندن (لندن هوشمند) به دلیل نتایج عالی که در اکثر حوزه‌های هوشمدسازی بدست آورده بعنوان هوشمندترین شهر جهان انتخاب شده است.

برای اولین بار لندن با بکارگیری صحیح از سرمایه انسانی (به لطف تعداد زیادی از مدارس و دانشگاه‌های تجاری با کیفیت آن) و همچنین در سطح بین المللی، رتبه اول را بدست آورده است. همچنین در حوزه‌های حمل و نقل، حکومت، فناوری و برنامه ریزی شهری نیز رتیه اول را بدست آورده است. اما می‌توان بدترین عملکرد لندن را در بعد همبستگی اجتماعی عنوان کرد.

پایتخت بریتانیا میزبان استارتاپ‌ها و برنامه نویسان از اکثر شهرهای جهان است و دارای یک پلتفرم داده باز (London Datastore) است که هر ماه بیش از 50،000 نفر، شرکت‌ها، محققان و توسعه‌دهندگان از آن استفاده می‌کنند.

نظر بوریس جانسون (شهردار اسبق لندن) در مورد لندن

بوریس جانسون (شهردار اسبق لندن) در بیانیه‌ای اعلام کرد که جمعیت لندن تا سال ۲۰۲۱ بیش از یک میلیون نفر افزایش جمعیت را تجربه خواهد کرد و تا سال ۲۰۳۰ از نیویورک با جمعیتی بالغ بر ۱۰میلیون نفر، پیشی خواهد گرفت که این یعنی بالاترین نرخ شتاب جمعیت ممکن!

شهردار اسبق لندن خاطر نشان کرده که این رشد جمعیت یعنی پیدایش حداقل ۶۴۱ هزار شغل جدید، ۸۰۰ هزار خانه جدید و بیش از ۶۰۰ هزار مسافر اضافی که نیاز دارند در ساعات شلوغ با استفاده از سرویس حمل ونقل عمومی جابه جا شوند و ما باید با چالش‌هایی همچون افزایش ضایعات، تامین انرژی و افزایش مراقبت‌های بهداشتی درمانی دست وپنجه نرم کنیم.

نظر صادق خان (شهردار فعلی لندن) در مورد لندن

صادق خان (شهردار فعلی لندن) در حاشیه فستیوال هفته تکنولولوژی لندن اعلام کردکه لندن قصد دارد تا سال ۲۰۲۰ به هوشمندترین شهر جهان تبدیل شود و از رقیب سنتی خود یعنی نیویورک پیشی بگیرد. وی در حاشیه این مراسم مثال‌هایی از دستاوردهای لندن در زمینه هوشمندسازی شهر عنوان کرده که هم اکنون شهروندان لندنی از آن‌ها استفاده می‌کنند.

منبع