در طی سال‌های گذشته و بررسی ساختارها و پتانسیل‌های موجود جهت تحقق #شهر_هوشمند در ایران اقداماتی انجام شد.
اولین و مهم‌ترین اقدام شاید تاسیس #مرکزتحقیقاتشهرهوشمندایران بود که در سال ۱۳۹۸ با همکاری دانشگاه تهران انجام شد و پس از آن، تشکیل و راه‌اندازی #کمیتهملیشهرهوشمند جهت تدوین #سندملیشهرهوشمند اقدام مهم دیگری بود.
اما از سال ۱۳۹۹ با بررسی ساختار شهرها و کشورهای پیشرو در حوزه شهر هوشمند و همچنین #نوآوری و #خلاقیت داخلی، پیشنهاد راه‌اندازی هاب شهر هوشمند مطرح و پس از بررسی‌های کارشناسی، ابعاد مختلفی جهت پاسخگویی به نیازهای شهر هوشمند در ایران طراحی گردید.

‌مجموعه‌ای که بتواند در ابعاد #مطالعاتی، #پژوهشی، #آموزشی، #اجرایی، #آزمایشگاهی و حوزه‌های دیگر پاسخگوی نیازهای شهر هوشمند باشد.

در این پست به صورت کلی، ابعاد مختلف هاب شهر هوشمند نشان داده شده و در پست‌های آتی، هر بخش به‌صورت مجزا شرح داده خواهد شد.

در راستای تحقق و راه‌اندازی هاب شهر هوشمند به صورت فیزیکی و مجازی، اقداماتی انجام شده است و در آینده نزدیک بخش‌هایی در دانشگاه تهران به بهره‌برداری خواهد رسید. همچنین هاب شهر هوشمند به صورت مجازی در مرحله توسعه فنی است.

علاقه‌مندان به فعالیت در بخش‌های مختلف هاب و سرمایه‌گذاران می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09900993087 (آقای قریبی؛ معاون مرکز تحقیقات شهر هوشمند ایران) در واتس‌اپ در ارتباط باشند.

www.scrci.com
www.amingharibi.com
#هاب_شهر_هوشمند #مرکز_تحقیقات_شهر_هوشمند_ایران #تحول_هوشمند #تحول_دیجیتال #دانشگاه_تهران #شهر_هوشمند #شهرهوشمند #هوشمندسازی #آرمان_شهر
#امین_قریبی
‌‌‌
#SmartCityHub #SmartCityResearchCenterofIran #smarttransformation #digitaltransformation #scrci #universityoftehran #smartcity #smartcities #utopia
#amingharibi